Top Penny-aktier at se i august 2022

Hvis du leder efter penny-aktier at se i august, er du kommet til det rigtige sted. Her kan du se forskellen på Etoro og Nornet, som du kan investere i aktieskole.com/etoro-vs-nordnet.

 

Her er nogle af de bedste penny-aktier, der kan se store gevinster næste måned.

Penny Stock to Watch #1: XYZ Company

XYZ Company er en førende leverandør af XYZ produkter og tjenester. Selskabet forventes at offentliggøre sin resultatrapport den 8. august.

Analytikere forventer, at XYZ Company vil rapportere en indtjening på $0,01 per aktie, hvilket ville repræsentere en år-til-år-stigning på 100%.

Selskabets stærke udsigter til vækst i indtjeningen gør det til en krone at se i august.

Penny Stock at se #2: ABC Company

ABC Company er en førende leverandør af ABC-produkter og -tjenester. Selskabet forventes at offentliggøre sin resultatrapport den 15. august.

Analytikere forventer, at ABC Company vil rapportere en indtjening på $0,02 per aktie, hvilket ville repræsentere en år-til-år-stigning på 50%.

Selskabets solide indtjeningsvækstudsigter gør det til en øre-aktie at se i august.

Penny Stock at se #3: DEF Company

DEF Company er en førende leverandør af DEF produkter og tjenester. Selskabet forventes at offentliggøre sin resultatrapport den 22. august.

Analytikere forventer, at DEF Company vil rapportere en indtjening på $0,03 per aktie, hvilket ville repræsentere en år-til-år-stigning på 33%.

Selskabets stærke udsigter til vækst i indtjeningen gør det til en krone at se i august.

Dette er blot nogle få af de bedste penny-aktier at se i august. Så sørg for at lave din egen research, før du træffer investeringsbeslutninger.