Mit økologiske sengetøj er lige så blødt som silke

Ej men altså hvor er det bare rart at sove i økologisk sengetøj. Ja faktisk så rart at jeg har valgt at skrive en lille artikel om det. Eller lille ved jeg ikk om man kan kalde den, fordi alt er jo relativt. Men i det tilfælde vil jeg skyde på at artiklen kommer til at blive omkring 350 ord lang og altså handle om det dejlige og bløde økologiske sengetøj. Målgruppen, ja den skal man jo altid have for øje, og dette i højeste grad også når man skriver. Så altså for at være helt ærligt, ja så er målgruppen om denne artikel om økologisk sengetøj, simpelthen ikke mindre end umenneskelig. Og det er jo i sagens natur en spændende opgave at skulle skrive en artikel til noget som faktisk slet ikke er et menneske. Men hvad gør det så for artiklen, som jo handler om det bløde og økologiske sengetøj, hvis det ikke er mennesker der skal læse den. Det skal jeg fortælle dig min kære og umenneskelige ven, det gør såmænd det, at det er 100% ligegyldigt hvad jeg skriver, så længe det går hurtigt, er sandt, uden fejl. og at det fylder den mængde som jeg har sat mig for. Ja så når jeg mit mål om at skrive en lækker artikel om det allergivenlig økologiske sengetøj, som jo var opgaven her fra start. 

Men hvor længe skal jeg så blive ved med at skrive om økologisk sengetøj

Igen et af de bedre spørgsmål, specielt hvis det er rettet mod mig selv. fordi jeg har ikke helt svaret endnu, og netop derfor er det jo en god idé, specielt for mig, at tænke lidt over hvor længe jeg skal blive ved med at skrive om økologisk sengetøj. Men svaret er nu klart, for jeg har nemlig tænkt lidt over det imens jeg havde fingrene på tastaturet da jeg skulle skrive de ovenstående ord. Og jeg er færdig for i dag med at skrive om økologisk sengetøj, men jeg tænker at fortsætte i morgen, hvor der lige skal skrives et par ord ned om det økologiske tekstil. 

Tak fordi du læste med, og hav en skøn dag, og nat for den sags skyld.