Med de rette blonder kan du gøre ham helt rundt på gulvet

Som kvinde kan du tage pusten helt fra med mindre stof end der kan være i en cigaretpakke. 

Frækt lingeri er en af de ting de fleste mænd slet ikke kan stå for. Det er dermed også noget af det du kan bruge for at give forholdet nye flammer. Det er ikke helt uden grund at kvinderne i pornofilm har det på så meget som de har. Det betyder at du, hvis du gør det rigtigt, kan trække ham lidt rundt i manegen efter behov. Står du lige pludselig foran ham klædt perfekt op i hofteholder og blonder. Så kan du nok være sikker på han ikke siger nej til så meget.

Mænd er i realiteten ikke så svære at have med at gøre. De ret simple væsner der interesserer sig for det der viftes med foran øjnene på dem. Ja du skal stadig slås om opmærksomhed med hans nye alufælge. Gør du det dog rigtigt, så er de langt fra lige så spændende som dig. Det kræver bare at du ikke altid går i sweatpants og uggs. Mænd er nemlig visuelle væsner og de skal stimuleres en del på deres øjne for at det forplanter sig videre. 

Hvad er det der skal til ? 

Hvis du vil gå beklædningsvejen for at trække lidt ekstra opmærksomhed. Så skal du efter det feminine look. Det kan godt være du ikke er kvinden der føler sig super tilpas i selvsiddende strømper, du kan dog være sikker på at han elsker når du gør det. Mænd har naturligvis hver især deres egen smag. Nogen elsker blonder og nylon mens andre elsker lak og læder. Det er her du skal luske lidt info ud af ham omkring hvad der tænder. Chancen for at du allerede ved det er nok stor. Dermed et bare med at give ham et par lækre overraskelser. Du kan være helt sikker på, du kommer også til at elske det.